Praktische informatie

De afspraken welke online geboekt worden, gaan door in de praktijk in de Graaf de Broquevillestraat 5 te Mol. Het voordeel van online inplannen is dat u kan beslissen welke van de beschikbare mogelijkheden het beste past in uw agenda. Wenst u uw afspraak alsnog telefonisch in te plannen, of heeft u een dringende vraag, dan kan u steeds terecht op 0479/519.777.

Voor een vlot verloop vragen wij u minstens 5 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Breng steeds uw identiteitskaart mee voor een vlotte inschrijving. De consultatie kan naar keuze contant of met bancontact afgerekend worden.

Wenst u een afspraak in het Heilig Hart ziekenhuis Mol of in het Medisch centrum Practimed Tessenderlo, contacteer dan rechtstreeks het afsprakensecretariaat van het centrum van uw keuze.

Annuleren of verplaatsen van uw consultatie kan kosteloos tot 24 uur op voorhand. Geplande chirurgische ingrepen vragen meer organisatie en voorbereidend werk, daarom vragen wij u toch zeker een termijn van 2 weken te respecteren, enkel bij geval van overmacht kan u mij telefonisch contacteren hierover.